Direktlänk till inlägg 17 maj 2013

Blek tänder

Av Michael Swindon - 17 maj 2013 23:44

Idag finns det ett antal tandblekningsmedel som anser sig vara bäst, även om de inte är det. Tandblekning fick sin enorma popularitet i början av nittiotalet. Då kunde man bara få det gjort hos sin lokala tandläkare som tillverkade skenor för just dig. Tandläkarna gjorde sitt bästa för att promota just deras metoder.


Innan de blev mer vanliga och började dyka upp i din lokala livsmedelsbutik, var ilningar i sina tänder och irritation i tandköttet de vanligaste irritationer. Olika tandblkeningsmärken har olika andelar väteperoxid, vilket är det som gör tänderna vitare.


Något som byggts på av alldeles för få besök till tandläkaren.Värt att notera att varje av försök var sponsrat av tillverkarna av tandblekningsprodukter. Det går att få precis lika bra resultat hemma som hos en tanddoktor eller klinik.


En av de mest populära sakerna att göra för utseendet i USA är just att bleka tänderna. Det är inte konstigt varför kända personer som Jon Bon Jovi, Oprah Winfrey, Brad Pitt, Kim Kardashian bara för att nämna några som gjort det. Du kan bli lika fin som de i munnen.


Rådfråga en tandhygienist eller tandläkare innan du gör en tandblekning ifall du har håligheter elle tandskador. Går det bra kommer du se hur missfärgningar från tobak, kaffe och rött vin försvinner.


En del använder redan olika typer av whitening-trandkräm. Det är dock inte alls samma sak som tandblekning. Prova gärna med att nyttja en sådan tandkräm först. Vill du ha ett bättre resultat råder jag dig att bleka tänderna.


Detta är nu väldigt populärt. I vårt samhälle idag eftersom alla vill ha det jämförbara vackra leende som deras favoritkändis har. Och det finns ett antalTV-stationer som Style, E Entertainment, Extra, OK! Magazine, VH1, oss nyheter & World Report och Fox News Channel som hela tiden visar reklam för olika varianter av tandblekningar. Nuförtiden bleker mångatänderna även fast de inte har några direkta missfärgningar. Detta kan man göra efter tycke och smak.


Amerikaner spenderar nästan 2 miljarder dollar på tandblekningsmärken och nästan 280 miljoner dollar av gällde tandblekningskit som beställts hem. Populärast är det i åldrarna mellan 40 och 60. 1 av 5 patienter frågade sin tanddoktor om tandblekning bara förra året, medan endast 1 av 10 gjorde samma sak 2001. Du ser ju själv trenden.


Vissa hävdar att de har den bästa tandblekning system ute på marknaden idag, men du lär dig att det är ett val för inte bara dina kändisar, populära TV-stationer men du konsumenten eftersom det är så bra.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Michael Swindon - 14 juni 2015 10:36

    Om du vill veta hur du gör dina naglar finare och längre så finns det ett antal sätt. Vill du få långa fina naglar, men har ingen lust att vänta på att de ska växa dit självmant, kan du använda nagelförlägning. Har en nagel gått sönder är det...

Av Michael Swindon - 15 juli 2013 20:07

Vad är Herpes?Herpes är en mycket vanlig infektion. Den orsakas av två olika men närbesläktade virus. Virus är herpes simplex virustyp 1 (HSV-1) och herpes simplex virustyp 2 (HSV-2). Båda är lätt att fånga. De kvar i kroppen för livet och kan ge ...

Av Michael Swindon - 13 januari 2013 21:36

Priset på en guld uns växte fram ur alla våra expectations. Although den globala ekonomin smäktande, är inflationen och osäkerheten har företräde framför alla företag, det här ser glittrande metall ännu mer glänsande och powerful. Furthermore, medan ...

Av Michael Swindon - 31 oktober 2012 21:40

Jag har en förkylning. Jag har varit så i en vecka nu, och jag misstänker att jag nu har en ond fallet av influensa.Nej, jag träffade en läkare, eftersom allt han gör är att tala om för mig att gå hem, dricka massor av vätskor och resten. Och att jag...

Av Michael Swindon - 16 oktober 2012 22:52


  Så du vill bli en frisör?Så vad gör du nu? Tja, är det första att se till att du verkligen vill bli frisör. Prata med din frisör om det. Hon / han kommer att berätta allt om det. Besök några skolor. Det område massor av olika sådana. Stanna til...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se